Известие

Collapse
No announcement yet.

Съмнителна нова маска на Алфа 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Съмнителна нова маска на Алфа 145

Здравейте отново!!! Вече си харесах страхотна алфа 145 видимо без никакви забележки. Алфата е 145 със двигател 1.4 ТС 103 кончета, климатик, ел пакет, музика, супер запазено купе и с перфектен външен вид. Колата е от Италия - собственикът я продава защото кара постоянно служебна кола и тази му идва в повече. Ето го и върпсоса - след всичко хубаво което казах едно нещо ме притеснява и то е че колата както казах е от 97година но е със маската и броните на Алфите от 99година. Може ли някой да каже какви са причините това да е така - просто се притеснявам колата да не е удряна и да е сменена нарочно маската - въпреки че като я пробвахме колата мъркше като коте и возеше много стабилно без никакви подозрителни шумове. Аз така или иначе преди да я купя ще я минем на сервиз но ще съм ви благодарен за малко мнения по въпроса.

Дай ВИН-а да я видим дали наситина е 97-ма ако е най вероятно е да е удряна или да с а смененни по желание на собственика за да изглежда по-добре имаме един колега който свърши тази процедура
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Дори и да е удряна, за да се счупят бронята и маската не се изисква кой знае колко силен удар. Гледай геометрията какво ще покаже! Там е истината
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

какво е ВИН /все пак съм нов тук а и съм автоинвалид/ а за геометрията задължително ще я видим Иначе впечатлението ми от возененто са перфектни дори и да е удряна колата това не и се е отразило, плюс това човека който я продава я използва повече за каране из българия т.е. на дълъг път та едва ли би тригнал с разбита кола да рискува живота си, /това са разсъждения на един лаик/ дано всичко да и е наред че много ми харесва и направо съм се влюбил в нея Искам скоро и аз да се похваля и да стана почетен член тук

П.С. - Христо Воскресе на всички и бог да пази всички шофьори / и пешеходци/ - карайте внимателно!!!!!!!!!!

Comment

VIN е едно номерче, което го има на алуминиевата табелка в моторния отсек(като отвориш капака на двигателя-между двата фара). Започва със ZAR............нещо си. Има го и в двата талона на колата. Въвеждаш го тук vin.alfaromeo-bg.com и то ти изписва каква модификация ти е колата .... тва е
          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Ясно Благодаря за Инфото и за съветите

Comment

Working...
            X